NL   FR   EN

Team

Een chirurgisch team met meer dan 35 jaar ervaring tot uw dienst

Bij de afdeling neurochirurgie van het OLV Ziekenhuis Aalst bent u in goede handen.

Uw behandelende neurochirurgen zijn Dr. Frederic Martens (diensthoofd), Dr. Geoffrey Lesage en Dr. Djaya Kools (stafleden).

De neurochirurgische specialiteit in het OLV Aalst werd heropgestart in 1990. Onze afdeling neurochirurgie is de oudste van de regio. Dankzij een zeer toekomstgerichte visie en de steun van de ziekenhuisdirectie is de dienst uitgerust met de nieuwste hoogtechnologische technieken. Deze werden vaak in primeur toegepast in Belgiƫ. Voorbeelden zijn de neuronavigatie bij de behandeling van hersenaandoeningen, de wakkere hersenchirurgie, de stereotactische bestralingen (radiochirurgie) en endoscopische behandeling van discus hernia. Het team volgt de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied van de neurochirurgie op de voet en kan ook een beroep doen op state-of-the-art technologie voor operaties en beeldvorming. Hierdoor kunnen alle modernste neurochirurgische ingrepen op de hersenen en de volledige wervelzuil in alle veiligheid worden uitgevoerd.

Door deze niet aflatende medische inspanningen, aangevuld met de continue bijscholing van de uitmuntende paramedische staf in het operatiekwartier en op de verzorgingsafdelingen (ontwaakzaal, intensieve zorgen, medium care en verpleegafdeling) heeft de dienst zorgen verleend aan een groot, alsmaar toenemend aantal patiƫnten, waaronder zelfs koning Albert.

Uw chirurgen-specialisten

Dr. Frederic Martens

Dr. Frederic Martens

Diensthoofd

Curriculum Vitae

Dr. Geoffrey Lesage

Dr. Djaya Kools