Wie zijn wij?

De neurochirurgen werkzaam  in het OLV Ziekenhuis te Aalst zijn Dr. Frederic Martens (diensthoofd), Dr. Geoffrey Lesage en Dr. Djaya Kools (vaste medewerkers).

De neurochirurgische specialiteit werd heropgestart in 1990.  Dankzij een zeer toekomstgerichte visie en gesteund  door het beheer van het ziekenhuis werd de dienst uitgerust met alle hoogtechnologische technieken. Deze werden vaak in primeur toegepast in België. Voorbeelden zijn de neuronavigatie in de behandeling van hersenaandoeningen, de stereotactische bestralingen (radiochirugie) en endoscopische behandeling van discus hernia. Door  het op de voet volgen  en aanwenden van de deze vooruitstrevende methoden  kunnen alle modernste neurochirurgische ingrepen op de hersenen en de  volledige wervelzuil worden uitgevoerd.

Door deze niet aflatende medische inspanning maar ook door continue bijscholing van de uitmuntende paramedische bestaffing in het operatiekwartier  en op de verzorgingsafdelingen (ontwaakzaal, intensieve zorgen, medium care en verpleegafdeling) heeft de dienst zorgen verleend aan een groot, nog steeds toenemend aantal patiënten, waaronder zelfs de meest illustere...

De beschikbare technieken, actualiteiten  en praktische gegevens vindt U verder op de website.

« terug

Nieuws

10/02/2012 - Verjaardag neuronavigatie
09/02/2012 - Dr. Kools
01/01/2012 - Pensionering dokter Van Vyve
12/07/2011 - Nieuwe techniek in de behandeling van discus hernia : de Barricaid ®
16/11/2010 - De techniek staat niet stil !

 

Maak een online afspraak

Via onderstaande link kan u op een aanvoudige manier een afspraak maken.

Boek hier uw afspraak